之前係the one食過 而加開左黎megabox 空間大左好多 環境好好 坐得又好舒服餐廳好貼心咁為每一位準備左口罩套 而且service都好好今日黎食lunch 叫左個Executive Lunch Set ($138up加一)Lunch set 包左Starter; Main course; 同daily dessert Starter有沙律同餐湯揀 身為湯怪既我揀左餐湯👅 今日係南瓜湯🎃 本身唔太中意食南瓜既我都覺得好好味!好濃郁 甜甜地 同埋份量超足超大碗 飲極都有🤣🍝蟹粉車厘茄天使麵 (138 +10%)一上枱覺得佢賣相平平無奇 但食落真係超有驚喜 每條麵都超級掛汁 個汁就充滿住蟹肉同蟹粉既鮮味!同埋會食到有真既蟹肉係入面 真係好好食 一定會再encore!Daily Dessert - 朱古力泡芙🍫呢個甜品就冇咩驚喜 只係好普通既泡芙 出面個皮係淋既 而入面就係cream/ custard 味道正正常常 冇話好出色 但賣相就幾有心思是日特飲 - 橙汁梳打🍹所有其他飲品都要另外加錢 ($10-$14不等)是日特飲就跟餐送既 就係好普通既橙汁溝梳打水🙈 整體評價:1. 啲野

餐廳好貼心咁為每一位準備左口罩套 而且service都好好

南瓜湯

🍝蟹粉車厘茄天使麵 (138 +10%)

Daily Dessert - 朱古力泡芙🍫
朱古力泡芙

是日特飲 - 橙汁梳打🍹
所有其他飲品都要另外加錢 ($10-$14不等)
是日特飲就跟餐送既 就係好普通既橙汁溝梳打水🙈

整體評價:
1. 啲野食好好食 餐廳好大 環境舒服 服務又好
推介!
2. 如果lunch set包埋其他餐飲會更好~
2021-09-08
南瓜湯