2023-12-14 90 瀏覽
估唔到第二次黎食都keep到水準!!咁一定要寫返個食評讚揚下😆如果晚餐時段黎一定係食$298既二人餐最抵🤭依個價錢係只限星期一至五先有🤭二人餐包左兩個湯、兩個沙律、兩款主菜同兩杯野飲~cafe既晚餐黎講真係超抵是日餐湯既磨菇湯,都可以選擇另加$68升級餐湯做龍蝦湯😍order龍蝦湯好好玩,要自己另外倒個湯出黎👍🏻確保熱辣辣~每一啖都係好濃郁既龍蝦味~仲有淡淡龍蝦肉!沙律雖然係前菜但都好高質👍🏻有好多唔同種類嘅蔬菜~入口爽脆好新鮮~配埋柚子醋一齊食清新又開胃跟餐飲品一定要叫巨杯檸檬茶~可以話係佢地既招牌野飲😂紅茶底十分香濃~仲可以無限添飲!另一杯就加左錢升級芒果生椰乳特飲😆飲落好似食緊芒果西米露咁~好香既椰奶味,仲有啖啖芒果同西米露~主菜時間~我地揀既係德州BBQ16小時豬肋骨&芝士焗紐西蘭大帶子😍豬肋骨經過慢煮處理,入口軟腍又入味!好快就KO左一碟~而帶子就大大隻,食到好滿足~不得不提跟餐既薯條超正~係有少少薯皮痴住既粗薯條🥹食落係煙靭好香薯仔味既薯條!!仲可以無限追加添😍驚唔夠飽都可以係套餐menu追加多一個主食,我地就揀左+$78 蒜香香菌意大利意粉~同一般蒜香味意粉唔同~餐廳係加

驚唔夠飽都可以係套餐menu追加多一個主食,我地就揀左+$78 蒜香香菌意大利意粉~同一般蒜香味意粉唔同~餐廳係加左蒜片去煮~令意粉有啖啖蒜香味但又唔有蒜頭咁搶口😋
2023-12-13