2023-06-01
今晚約咗同學仔去尖沙咀食泰菜, 餐廳預訂90 分鐘用膳, 可是到 60分鐘餐廳已經催住埋單, 大家唔開心, 立即要轉移地方, 睇睇 Open Rice 附近 H Zentre 有間 ROOM3可以繼續飲嘢食嘢.步入酒吧, 音樂響起, 節拍輕鬆. 有好專業的 Bartender serve 酒水. 座位多, 地方闊落. 分 3 個 rooms. 酒吧音樂聲唔會太嘈, 客人比較高級, 適合慢活, 真開心. Room 1 梳化座位. 齊齊喝酒聊天, 輕鬆減壓.Room 2, 裝修得好好, 可以坐高腳椅.還設有另一個 Room 3 , privacy 更高, 要先訂位.Waiter 送上 Drink List, 選項不少. 另有 Menu, 食物選擇合意, 大家慢慢揀.我叫了 Signature cocktail, Levitating Cloud 賣相好靚, 夠冰凍, 酒精濃度中, 入口清涼! 同學仔喜歡 Slippin Sweet, 酒精度不高, 細細品嚐. 大家開心 CHEERS !!芝士梅冰晶, 鱈魚干餅塊夾上青瓜芝士, 好脆口,
Room 1 梳化座位. 齊齊喝酒聊天, 輕鬆減壓. Room 2, 裝修得好好, 可以坐高腳椅. 還設有另一個 Room 3 , privacy 更高, 要先訂位. Waiter 送上 Drink List, 選項不少. 另有 Menu, 食物選擇合意, 大家慢慢揀.
飲飲食食開心唔停口, 下次要再嚟 Room 3, 高質酒吧, 真心同大家分享.