2022-08-15 192 瀏覽
Running 燒旺角彌敦道726號9樓===================今日同朋友去開旺角,佢話好耐無食韓燒,在openrice 搵到呢間餐廳都好多好評,就決定試下佢啦! 佢在彌敦道旁邊, 非常易搵! 每個爐都有自己的獨立抽氣扇,令到成間店完全無咩油煙味。韓燒放題 ($278 加一 / person)野飲都算種類多,有韓式汽水,韓式無糖茶,港式汽水,啤酒等等! 連啤酒都係任飲,其實真係算抵! 至於落單方面, 係用手機掃QR CODE落,落完單後好快有食物送到! 食物都好多野揀, 有海鮮,有肉類,有蔬菜,有熟食同埋炸物等等! 我地第一round 就主打蠔,扇貝同帶子! 蠔同扇貝因為有殼, 所以比較耐先會熟! 但味道非常鮮甜! 仲有淡淡的海水味, 食落好好味! 帶子就真係歸本之選, 佢係急凍的, 但肉質彈牙! 佢無殼, 所以燒一陣就熟!! 😋😋由於野食要時間燒, 未必立即食得, 所以我地叫埋熟食! 信唔到呢度D 熟食都係即叫即整, 都算快上菜! 最中意佢ge "魷魚SO"! 非常香脆好食! 另外佢ge 燒肉醃得非常入味,佢ge 辣味五花肉勁正!而且肥瘦比例岩岩好!最尾仲有一人一條韓國
Running 燒
旺角彌敦道726號9樓
===================

韓燒放題 ($278 加一 / person)

最尾仲有一人一條韓國雪條, 我揀左芒果味 😍😍😍好好食!!