2022-03-22
晚市杰堂食,二人限聚令,已經成為香港人嘅日常寫照。難得今日同朋友約出嚟食午餐,又想搵個地方可以慢慢食同環境舒適可以傾吓計。朋友就推介呢間餐廳。佢有幾間分店,今日我哋就幫襯位於尖沙咀嘅呢一間分店。我哋點左兩個午餐,分別喺Full Breakfast同Bacon Fried Egg Bagel。飲品方面我哋點左Iced Americano 同Latte。Full Breakfast - 有煙肉,炒蛋同茄汁豆等材料。不得不讚嘅係佢嘅炒蛋炒得非常之滑身。而且份量都唔少。食飽之後可以滿足一整日。Bacon Fried Egg Bagel - Bagel 做得好鬆軟。加埋大量嘅食材。絕對唔講得笑。兩杯咖啡都好重咖啡味。而且Latte都唔會話太甜。岩我口味。整體來講,絕對值得大家嚟試。
佢有幾間分店,今日我哋就幫襯位於尖沙咀嘅呢一間分店。
整體來講,絕對值得大家嚟試。