All day breakfast 食就食得多啦,來來去去都係煙肉炒蛋腸仔,今次試下新野!素食All day breakfast🥗約左屋企人係mega box 行街順便食個Tea,見到呢間pancake 好似幾吸引,見到座位都幾寬闊,帶住BB 就啱晒😀而且有BB 櫈提供一睇返Menu, 見到佢地竟然有素食嘅All day Breakfast ,幾新穎就嗌嚟試下之後再點左限定嘅蜜瓜疏乎厘pancake 同兩杯飲品,下午餐就啱啱好🤤Veggie All day Breakfast 有蕃茄、蘑菇、沙律菜、素豬柳、素蟹餅、茄汁豆、黑松露炒蛋都幾豐富🤤素蟹餅好好食,完全食唔出係素嚟黑松露炒蛋超香黑松露味同好滑👍啲蘑菇唔係切片,全部原粒上👍素豬柳同樣地都好像真,原本以為會唔飽,但食食下又ok 喎飲品嗌左熱帶特飲同草莓沙冰熱帶特飲係酸酸甜甜,鮮柚菠蘿香味,好開胃草莓沙冰起初以為係鮮果汁沙冰個種,點知原來係勁少女心嘅草莓奶昔沙冰,好似食緊雪糕咁,但又唔算好甜🤗佢地今期夏季限定係靜岡溫室皇冠蜜瓜疏乎厘pancake🍈即叫即整,所以大家要預10-15mins 時間個pancake 超可愛係蜜瓜造型,我本

都幾豐富🤤素蟹餅好好食,完全食唔出係素嚟

飲品嗌左熱帶特飲同草莓沙冰
熱帶特飲係酸酸甜甜,鮮柚菠蘿香味,好開胃

個pancake 超可愛係蜜瓜造型,我本身唔太食蜜瓜都食左好幾舊,啲蜜瓜真係好甜
pancake 空氣感唔會好重,配埋蜜瓜打嘅cream 又好夾喎😍
下次試埋佢地其他口味pancake 先
2023-07-24
5 分鐘 (堂食)
下午茶