2022-05-10
依間位於灣仔既酒吧餐廳室內都有露天座位,坐得好闊落之餘打卡仲好靚,brunch menu仲推出同nomad burger crossover既burger!😍餐廳除左提供紅酒白酒仲有本地自家品牌既CBD啤酒,而且仲係Pet-friendly!可以帶埋主子黎chill下🐶🍺A5 Miyazaki Waygu Burger($128)日本既宮崎和牛配上芝士,生菜,蕃茄同酸瓜,和牛食落去好鮮嫩,肉味濃郁,再配半融既芝士同沙律醬食好正🥰而且係吾會有油膩既感覺,漲卜卜既包身烘得好脆身,而薯條已經預先加左d辣粉調味,炸得好脆又好香口Shrimp Burger($128)為左塊菠蘿一定要食蝦堡🤣蝦肉口感爽滑,中間再夾塊厚身既菠蘿,再配佢既秘製醬汁食好夾!!一路咬d汁都一路滴落黎🤤Bird Wings($88)雞翼係脆身既炸雞翼,再配tabasco醬,味道帶甜辣,雞翼係單骨,而且炸得吾乾身,如果配啤酒食應該仲正🤣Set Drink-Black Coffee&LatteBrunch Menu有埋野飲好抵!有汽水,soda water,tonic water,連咖啡都有☕️而且個latte一d都吾馬虎🤍不過
Shrimp Burger($128)
Bird Wings($88)
Set Drink-Black Coffee&Latte
Brunch Menu有埋野飲好抵!有汽水,soda water,tonic water,連咖啡都有☕️而且個latte一d都吾馬虎🤍不過個black coffee會有d偏苦