2021-08-25 487 瀏覽
灣仔新開左間burger店,開張當晚經過見到好熱鬧🤩 入左去,都有唔少外國客人捧場呢!我地放工去到都幾肚餓下😹叫左:..🍔Bobby Burger 芝麻漢堡包配雙層牛肉漢堡扒、芝士、本地新鮮生菜、蕃茄、洋蔥、自家醃製青瓜及自家秘製醬汁。牛肉漢堡扒真係不得了,勁厚,肉味濃,好好口感,配埋配菜同醬汁,係好好味!醬汁有少少似千島醬汁咁,好juicy!呢個要大推😋..🍔 Chicken Katsu吉列脆雞漢堡,係牛油漢堡包配香脆吉列雞腿、椰菜絲、自家醃製青瓜及青芥末蛋黃醬。脆雞炸得好脆,肉嫩,而且唔油膩,係好乾爽~搭配青芥末蛋黃醬,昇華左味道,成件事好fresh!!!..🍗 Chicken tenders酥炸雞,肉嫩,香辣,加左調味料好惹味..🍗 Popcorn chicken我食既爆谷雞有埋香蔥既調味料,好香好好食仲好juicy!..🍟 Seasoned crispy fries幾鍾意食佢地既薯條,好脆好惹味!..🥤Soft drinks果度有個汽水機,會俾杯同冰你自己去機度倒汽水,似ikea咁可以自己去refill😎 佢地另外亦都有咖啡奶茶可以order!..🍦Taro and Cocon
🍔Bobby Burger
🍔 Chicken Katsu
🍗 Chicken tenders
炸雞,肉嫩,香辣,加左調味料好惹味.
🍗 Popcorn chicken
我食既爆谷雞有埋香蔥既調味料,好香好好食仲好juicy!.
🍟 Seasoned crispy fries
幾鍾意食佢地既薯條,好脆好惹味!.
🥤Soft drinks
🍦Taro and Coconut Icecream & Mochi ice
我地仲有order埋雪糕同雪米糍,係維記出品,奶味香濃! 呢度既staff好貼心,如果堂食既話,會叫你可以食完正餐,之後先再去counter拎雪糕,咁樣就唔會擺到溶左👍🏻.
睇返呢間餐廳既介紹,食物質素係經過嚴格管制,希望客人健康,而且食物口感有保證! 食物係即叫即整,所以要等等,但絕對新鮮! 呢度價錢其實幾抵食,食物質素係幾好,平靚正,仲可以係度打卡呀! 有個大大招牌,好得意!
Bobby  burger
2021-08-23