2021-10-15
呢間係一直都好想黎試嘅餐廳到最後竟然係黎食我自己同家姐嘅生日lunch 1230黎到已經好多人不過正正因為多人好多人拎完票就走左我地56號票 大約等左一個鐘左右比想像中快🤣.講番食物方面:蟹肉炒蛋白多士配蕃茄湯通粉- 冇乜特別 都ok蒜香蟹肉炒意粉- 好食 不過蟹肉同蒜多番少少 洋蔥落少啲啲 會更好 (忘記影相)明太子忌廉大蝦燉飯- 聽到忌廉以為會食滯 旦係完全唔會 啲飯唔會太硬太淋 岩岩好 仲叫左兩碟🤭青醬雞肉燉飯- 正常 都幾食鹹蛋黃薯條- 好足料 鹹蛋黃味好重 鍾意食鹹蛋黃一定要試👍🏼鹹蛋黃雞翼- 鹹蛋黃味好重芝麻雞翼-正正常常意大利芝士熔岩-酒味偏重 不過都好食朱古力燒棉花糖雪糕窩夫-女女自己食哂🤣見佢食得咁開心就知 好食👍🏼伯爵茶忌廉糖漬橙片梳乎厘班戟- 冇乜特別 就係伯爵茶忌廉溝梳乎厘. 好食嘅 .環境方面:坐位舒適 冷氣充足 地方乾淨(掛住食 已經冇影相 佢地卡位貼牆坐個邊其實好啱打卡 配埋佢地啲燈光 不錯👍🏼 )出面廁所比想像中乾淨得多 係冇廁紙😂.不過⋯⋯出面等位就熱左啲雖然都有部吹風機起到不過有啲人唔太好心地就成個人企起部野前面其他人吹得啲啲 搞到有啲焗焗地可以再睇
到最後竟然係黎食我自己同家姐嘅生日lunch
意大利芝士熔岩-酒味偏重 不過都好食
環境方面:
坐位舒適 冷氣充足 地方乾淨
(掛住食 已經冇影相 佢地卡位貼牆坐個邊
其實好啱打卡 配埋佢地啲燈光 不錯👍🏼 )
出面廁所比想像中乾淨得多 係冇廁紙😂
不過⋯⋯