2021-06-20 8363 瀏覽
勁耐冇食過buffet 啦😍😍 之前食左個勁高質既buffet拖到宜家先記得寫返食評, 飽到第二日連lunch 都冇食到🤣🤣凍海鮮龍蝦d 肉實淨有膏,蟹腳好鮮甜又易拆,好開心,酒店refill 得好快,一直見到有人放出黎燒烤station有得即叫即燒虎蝦,羊架,燒牛肉仲有西冷同肉眼兩種選擇,熟程度岩岩好,仲想encore 添鵝肝😍😍太鐘意食鵝肝所以要獨立寫,佢keep 住係個鑊到煎緊,每次要就叫佢比一舊,可以保持熱辣辣😍厚切既鵝肝好好味,可惜下面塊包淋左和牛🐮🐮今晚個主題係和牛,同行朋友話我地同牛有仇🤣🤣樣樣都食佢~有和牛軍艦,和牛碎生菜包,韓式燒和牛,和牛腩河🤪🤪個生菜包我覺得最出色,第一次試用牛唔係豬既生菜包...但講真呢幾款我都食唔出係和牛,淨係知係牛肉🤣🤣甜品佢d 甜品件件都係平時full size 既,完全唔似其他地方比細細件,變相食唔到好多。最鐘意佢個芒果布甸,好濃郁既芒果味又好creamy最後梗係要食幾球雪糕先啦飽到傻左🤓🤓今次用左免費註冊既New World Club member, 有85折😝😝📍 君悅咖啡廳 (灣仔)灣仔港灣道1號君悅酒店大堂

凍海鮮

燒烤station

鵝肝😍😍

和牛🐮🐮

甜品
最後梗係要食幾球雪糕先啦

📍 君悅咖啡廳 (灣仔)
灣仔港灣道1號君悅酒店大堂