2024-05-13
同屋企人去咗食,超級美味嘅fine Dining!服務員非常細心!服務非常之優質!我哋揀咗tasting Menu!入邊食咗Menu真係有好多選擇我哋仲升級咗要黃油雞!首先要講吓超級美味嘅刺身魚子醬!首先係一個好靚嘅金色禮盒喺你面前職員用手套打開就見到魚子醬喺入邊啦!鮮甜嘅刺身同埋魚子醬非常之美味同埋個禮盒喺面前打開好有儀式感!跟住魚子圓形脆脆!黃色透明嘅魚子超級靚!連埋脆脆一齊食,口感非常豐富!蘑菇忌廉湯都非常之好飲嘅忌廉湯濃郁嘅味道!係手打嘅忌廉湯味道絕對唔係機制!我哋升級咗做黃油雞真係非常之香口首先成隻雞原隻上枱!俾我哋打完卡之後就會切件,然後再用一個好靚嘅煲去上!雞肉食落去外脆內滑個皮真係超超級脆㗎!個雞入邊嘅每一件肉都非常之滑,連雞胸部份都係滑到好似雞髀咁!意粉真係超級好味,又爽口又好食,仲有少少芥末嘅辣味調味一下!牛扒同埋豬腩肉都係超好食㗎,香口又好食!!不得不提議超級美味嘅鱸魚真係好滑好好食!連湯都要飲埋佢!甜品就係一份四粒有朱古力同埋小糕點全部都好好食!!
服務員非常細心!服務非常之優質!
牛扒同埋豬腩肉都係超好食㗎,香口又好食!!
不得不提議超級美味嘅鱸魚真係好滑好好食!連湯都要飲埋佢!
甜品就係一份四粒有朱古力同埋小糕點全部都好好食!!