2023-09-15
這個是夜市自助餐208元一位任食,包無限飲料,傍晚5點開始營業,每枱都設有一個 自動燒烤爐, 個燒烤爐應該係訂製嘅,餐廳會按顧客點的燒烤食材用一條條鐵串串好,條鐵串好似一把劍仔咁樣,有個菊花形嘅劍托喺用嚟放在轉動燒烤爐上卡住爐邊一條不停帶動嘅單車鏈,所以讓顧客放好燒烤串在爐上後,烤物就可以自動不位轉動讓食物均勻受熱,設計好巧妙。【串Grill】做到食材你自己揀,火喉你自己控制,提供多種調味料,即味道也是由你定,餐廳就喺只提供烤熱工具和食物飲料。 真喺好〝自由〞呀!掃枱面QR code落單↓ (有好多食材任選)🔸豬肉類可選:美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛、豬大腸。以上我最中意 豬大腸,因為可以任你烤得肥啲嫩啲,也可烤成脆皮香口,沾上 柚子蜜,可能比得上大酒樓嗰啲炸大腸。🔸雞雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮、雞卷肉。沒多大特別,應該未有經過腌製,就喺乾淨。🔸牛M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌、美國牛肋腩。這個比較矜貴,好搶手,餐廳會將優質牛肉切成像骰仔大細嘅牛肉粒,所以如果你要5粒一串就order 5,要4串烤牛肉粒就按20。🔸海鮮蜆肉、鯖魚、多春魚。海鮮就喺原汁原味,個頭較小。🔸丸基本上所有丸類
掃枱面QR code落單↓ (有好多食材任選)
🔸豬肉類可選:
美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛、豬大腸。
🔸雞
雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮、雞卷肉。
沒多大特別,應該未有經過腌製,就喺乾淨。
🔸牛
M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌、美國牛肋腩。
🔸海鮮
蜆肉、鯖魚、多春魚。
海鮮就喺原汁原味,個頭較小。
🔸丸
基本上所有丸類包羅萬有。
🔸腸
芝士腸、廚師腸、台灣腸。
愛食辣的會喜歡這裡的 台灣腸,有好香 黑椒味。
🔸菜
豆卜、雞脾菇、翠玉瓜、車厘茄、冬菇、日本甜薯、秋葵、菠蘿。
秋葵同甜薯特好食,總之喺素食嘅人嚟都可以食飽。
🔸餐桌上提供的調味品
泰式碌冧酸辣汁、甜醬油、柚子蜜、孜然粉、椒鹽、辣粉和海鹽。←甜酸辣咸,你自己決定。
▪️
🔹環境:呢間舖有八個大卡位一個廳房,每個卡座足可坐3個大肥佬,相當濶落,冷氣充足,可惜自助餐限入坐兩個鐘🤪
🗣另須加一服務費
人均消費:~$230