2021-09-16
喺土瓜灣好少可以食到日本嘢呢間留意咗佢好耐嘅東京街今日終於食到喇!難得男朋友話今晚叫外賣,一於試吓佢😋😋😋價錢都算平民👍🏻店子唔算好大,但都有立食位置比大家,不過外賣攞返屋企食梗係最方便啦🥰點餐後大概等左15分鐘雪櫃都有好多款盒裝壽司🍣點咗一份極上壽司拼盤,刺身,火炙三文魚魚生飯同幾款壽司🍣叫叫下先發覺好多😹😹😹兩個人點食到咁多極上壽司拼盤-呢度既壽司真係勁靚勁新鮮!😍特別係呢set怪獸壽司,三文魚腩同鰻魚壽司超厚,而且色澤鮮艷有光澤,賣相好吸引呢個三文魚腩真係不得之了🤤食落口感好肥美,連男朋友都豎起手指公👍🏻帶子吞拿魚魚腩魚籽戀,壽司比較的骰,不過上邊放碗帶子,食落有三重感覺😍好味好味驚男朋友唔夠飽,另外再點咗佢最鍾意食嘅厚切三文魚刺身同甜蝦刺身,三文魚真係一啲都唔吝嗇!厚切當然食落去富有口感🤭🤭🤭 肥美感十足仲有我最愛既腐皮壽司😆👍🏻今餐食到好滿足!雖然只係小店,不過幾高質❤️下次再試吓佢地啲和式便當先😊😊😊
呢間留意咗佢好耐嘅東京街今日終於食到喇!
難得男朋友話今晚叫外賣,一於試吓佢😋😋😋
價錢都算平民👍🏻
點餐後大概等左15分鐘