2023-12-03
最近影片串流平台魷魚遊戲嘅真人show出左,又開始中魷魚遊戲毒😍見炑八轉晒做魷魚遊戲主題,食佢地個餐仲有日曆同貼紙送💖即刻去食收藏啲禮物!🦑紅綠燈魷魚遊戲套餐$758套餐當然唔少得魷魚🤣🤣,仲有醬油五花肉、梨汁雞肉、和牛牛肋條、深海鱈魚肉、韓式香腸、月見牛腹肉同埋安格斯外裙肉,款式都幾多。要讚一讚月見牛腹肉,牛肉呈雲石紋薄薄一片,每邊燒15-20秒就食得,牛肉汁加左隻溫泉蛋係入面,蘸住食超正😋又滑又入味。建議燒左啲乾身嘅肉再燒調味肉,個網會冇咁易燶。燒魷魚香口又彈牙,正👍🏻最鍾意炑八無限refill嘅爐邊蛋同爐邊粟米芝士😚仲有韓式前菜任加💕🦑紅燈沙冰$48、綠燈沙冰$48兩款啲顏色都好魷魚遊戲feel😆沙冰中間夾住類似椰汁冰嘅粉條,偏甜🦑椪糖曲奇雪糕$38椪糖曲奇應該個個都會好似套戲入面咁玩🤣雲呢拿雪糕加牛油曲奇,至在打卡店員全部都著晒456運動衫😆成個舖頭都好有氣氛,舖頭入面仲有魷魚遊戲產精品賣,我都買左支筆番去😆😆
🦑紅綠燈魷魚遊戲套餐$758
🦑紅燈沙冰$48、綠燈沙冰$48