1K
久違嘅放題,食物款式選擇多,刺身新鮮,仲有我最愛嘅燒乳鴿同鵝肝都係任食😍池魚王·帶子·珍寶赤海蝦酒煮榮螺片·極尚璣煮凍鮑魚喜愛度: 🌟🌟🌟🌟🌟刺身鮮味十足!尤其係凍鮑魚相當入味,咬落去軟嫩多汁,口感味道唔錯!燒鹽醬和牛肩胛壽司喜愛度: 🌟🌟🌟🌟🌟和牛經灸燒後,油香更突出!薄薄一片雖然口感冇咁飽滿,但放題嚟講可以食多幾款梗係好😍雙色刺身花朵喜愛度: 🌟🌟🌟🌟咁靚嘅刺身花花原來係紋甲墨魚拼白蝦,口感有嚼勁,層次感豐富!-紅酒藍莓鵝肝喜愛度: 🌟🌟🌟🌟🌟Encore咗幾次嘅組合😍甜甜酸酸嘅調味配搭香濃既鵝肝,非常契合!鵝肝壽司喜愛度: 🌟🌟薄薄一片鵝肝,配搭清新解膩嘅青蘋果片,鵝肝味不算突出。-金牌燒乳鴿王喜愛度: 🌟🌟🌟🌟上枱時依然熱辣辣,雖然不至於啖啖肉,但味道相當唔錯,仍然保留到肉汁,放題有呢個水準實在出色!另外以下幾款都係值得一試嘅食物🤤京蔥拖羅塔 🌟🌟🌟芝麻雞翼 🌟🌟🌟🌟北海道牛乳鮮奶卷 🌟🌟🌟🌟黃金鮮魷 🌟🌟🌟🌟🌟

池魚王·帶子·珍寶赤海蝦
酒煮榮螺片·極尚璣煮凍鮑魚

燒鹽醬和牛肩胛壽司

雙色刺身花朵
喜愛度: 🌟🌟🌟🌟
紅酒藍莓鵝肝

鵝肝壽司
喜愛度: 🌟🌟
薄薄一片鵝肝,配搭清新解膩嘅青蘋果片,鵝肝味不算突出。
金牌燒乳鴿王
喜愛度: 🌟🌟🌟🌟