經過見到定係間麵包舖可能朝早定晏晝都好多人買,見到佢有蛋撻,雞批,糯米糍,好似好正咁,又買咗嚟試下!🍴 蛋撻 $5 (8/10)蛋撻新鮮出爐熱辣辣!個皮勁香脆,超香牛油味,似係牛油曲奇嗰種,甜甜哋,皮比較薄,蛋漿都唔算多,甜甜哋,好嫩滑!$5真心高質啦😆🍴雞肶 $10.5 (8/10)冇諗過雞肶咁大個,個皮同蛋撻一樣咁香脆好食,個皮好薄,好香牛油味,餡料超級足,入面全部都係鹹鹹地嘅雞絲,啖啖都有餡,極之飽肚,真心好足料幾好食!🍴芒果雪菓子 $15 (6/10)好奇心驅使我冇買芒果糯米糍,買咗雪菓子,裏面有芒果忌廉同埋蛋糕,超級大一舊,有手掌心咁大!但味道就比較創新,係糯米糍嘅皮包住忌廉芒果同蛋糕,食落去比較飽肚同埋膩,味道就比較雜錦,但又唔會好甜,可能小朋友會比較鍾意食🤣🤣我就一般啦!下次會想食返真嘅芒果糯米糍!推薦指數: 8/10老闆娘好nice,好好笑容,中午時間有好多熟客買三文治同奶茶!下次會試吓佢哋啲包,真心覺得佢哋有誠意去做麵包俾街坊食!

🍴 蛋撻 $5 (8/10)

🍴雞肶 $10.5 (8/10)

🍴芒果雪菓子 $15 (6/10)

推薦指數: 8/10