2021-09-30 1415 瀏覽
今天跟舊同事約在她公司附近午餐,她選了這家我去到時才發現我幾年前跟另外一班朋友也在這吃過晚餐了,味很不錯,尤其是他們的mussels 青口👍 中午去記得提前訂位,用餐時間係90分鐘。☘️☘️他们家有個express lunch menu, 我一坐低一個外藉server 就提我要scan 個QR code 睇嗰個express lunch menu, menu 頭盤有湯和salad可以揀,main course 有pasta, fish, mussels 和steak 可以揀,我們一個要湯,一個要salad, man course 要左一個魚一個mussels share , 上菜都幾快手,唔怪之得叫express menu 😜☘️☘️佢哋呢個mussels配搭嘅source 好creamy, 味道唔錯,因為係baby mussels 所以肉很細但都幾嫩,搭配一塊面包同薯條! 反而個魚presentation 好靚,但稍為煎得老左少少,肉唔夠嫰,不過都可以接受。☘️☘️午餐跟咖啡或可選擇甜品,我哋最後都係要咖啡算了,因為實在沒有quota 了😉。

Tomato  soup
Chicken  salad