2022-12-07
大窩口工業村呢頭開左間新嘅輕食外賣店,主打日式便當同飯團,價錢係好經濟,平均$50-60就可以落到樓,岩曬我呢D好想食野但又唔想食咁多嘅Working Lady!😆 門市好光猛,而且地方好骨仔。咁岩今日天氣有d 凍,老闆係我等緊外賣個時仲請我飲左杯自家制嘅茶,可以幫助增強免疫力,超好人😍⭐鰻魚玉子青瓜冷面 $63拎出黎個外賣盒已經好鬼吸引,冷面嘅溫度岩岩好,而且煮得唔會好淋,麻醬份量都適中,撈埋青瓜、玉子一齊食好有口感。鰻魚燒得好香脆,如果有多幾舊食就好喇🤤⭐ 炒滑蛋虎蝦飯 $48日本壽司米煮出黎特別好食。炒滑蛋炒得真係好滑,虎蝦仲要粒粒咁大隻🤤📍御米之家荃灣沙咀道381-389號榮亞工業大廈地下A6號舖#eatwithlittleme #foodie #foodiehk #food #hkfoodie #instafood#foodphotography#香港美食 #美食 #美食推薦 #852#hkfoodlover#hkfoodie#foodiehk#foodie#hkblogger#hk#荃灣 #御米之家 #大窩口
門市好光猛,而且地方好骨仔。咁岩今日天氣有d 凍,老闆係我等緊外賣個時仲請我飲左杯自家制嘅茶,可以幫助增強免疫力,超好人😍 ⭐鰻魚玉子青瓜冷面 $63
拎出黎個外賣盒已經好鬼吸引,冷面嘅溫度岩岩好,而且煮得唔會好淋,麻醬份量都適中,撈埋青瓜、玉子一齊食好有口感。鰻魚燒得好香脆,如果有多幾舊食就好喇🤤 ⭐ 炒滑蛋虎蝦飯 $48
日本壽司米煮出黎特別好食。炒滑蛋炒得真係好滑,虎蝦仲要粒粒咁大隻🤤 📍御米之家
荃灣沙咀道381-389號榮亞工業大廈地下A6號舖
#foodphotography