2021-04-14 1168 瀏覽
約10年前已知這店了,一試已覺得太好食了😊,因在中環返工,間中......其實都好間中特登黎食或lunch買外賣返公司食昨又忽然看op, 又想lunch買返去食,街上好熱😅,由中環行去灣仔都幾遠,去到又想試下其他店,但都想買好耐無食既雞扒飯食😂,叫了雞藕天成飯套餐(雞扒加蓮藕餅飯😃)(買飯連熱飲,凍飲加2蚊,外賣加1蚊)共54蚊, 天天門外多都堆了10多人,有等外賣的,有等入座的, 等10min,就可以取了,但門口負責收銀和叫人入座的亞姨幾惡喎😑,叫外賣諗多陣又eerr😖, 叫人入座又大聲加沒禮貌😤搭丁丁返公司,盒飯仲有少少熱,雞扒依家好味👍,這店有獨特的醃料和製作方法🙂,比起其他店是不同的,藕餅一般吧,可以雞扒配豆腐或其他,仲平少少呢,雞扒飯好似56蚊,有兩塊雞扒😃

雞藕天成
外賣自取