Taiwanese Style Fried Chicken💛 Crispy & Yummy🐥🐥🐥💫..有時候下午時段總係口癮癮,但又未到食飯時間 點算好❓行街經過一間台式炸雞外賣小食店🐥 Fried Chicken 1973 J&C✨ 單睇舖名都知已經好多年歷史,比我還要大呢👻。經歷左咁多年既台灣小食店 應該不錯吧,而且仲係現點現炸,未食已經覺得好吸引。-l炸雞 (大)]l $ 39Crispy Chicken Nugget大大件香香雞🐥 未食已經香噴噴。睇住佢現點現炸,熱辣辣架。粉漿好薄,趁熱食仲好脆,而內裡雞肉好嫩滑,真係唔錯。-ll $383 pcs of Taiwanese Chicken Thigh另一款雞粒🍢,細細粒 但一樣係肉嫩嫩。一口一件,粉漿都係好薄脆。炸物呢樣野,趁熱食真係會停唔到口。-ll $32Italian Squid Tempura小小份微辣口味,墨魚都係現點現炸,好彈牙。魷魚鬚平時飲茶都愛吃,呢度仲係現點現炸即食👻,係炸雞以外既好選擇喔。..下午茶口癮癮 點算好❓食下台式小食都係一個好選擇。炸雞真係好嫩嫩 又Juicy💦。雞。。全部都係好味既炸雞🐥💛👅。買

l[香香炸雞 (大)]l $ 39
Crispy Chicken Nugget

l[台嗑三塊雞]l $38

l[酥炸魷魚]l $32
Italian Squid Tempura

買既時候。。店員仲話我知(4月10 – 5月10) 購買香香炸雞大份,第二款食物任選一款都係半價咋。 17款都係啊啊啊。勁吸引😍😍😍

香傳。。就是這個味‼️