2023-06-27 209 瀏覽
荃灣大鴻輝是香港數一數二的放題集大廈,如果星期五六日晚上去食嘢,等𨋢嘅人龍仿如排機動遊戲一樣。今日下午突然想來個日式放題,又見電梯唔洗排隊便把心一橫來過快閃放題。作為拖羅fans的我,見到滿屋其中一個餐可以大拖任食,二話不說就呢間啦!先講環境,地方寬敞,好多卡位。自助食物區選擇正常,飲品卻非常多。最愛的冷泡茶減少放題的罪惡感,正!食物方面,好多選擇,大拖非常新鮮,魚油味好濃。蟹腳出奇地鮮甜。海膽任食,超開心。熟食方面推介羊扒、牛舌及雞翼,燒得非常香嫩。超級重點項目 - 煎鵝肝!外脆內軟剛剛好!值得一提的是,呢間餐廳調味方面廚師應該刻意想突顯食物原材料的味道,非常適合著重鹽份攝取量的客人,抵消食放題的邪惡!非常推介!樣樣食物都好新鮮,服務非常貼心!一定會再來!