2021-08-26 68 瀏覽
數數手指🤲🏻 #小秘書 都有兩三個星期無出過post🤪 忙住 #開學、隔兩日就要去做 #物理治療… 仲有 #Mirror「考古」😆 所以都無咩時間去搵好嘢食,好多時都係求其去 #麥記 McDonald's 咬個包🍔就算😅可能係 #安濤Son 效應,#麥記 呢排長期都坐滿人,搞到要企成十幾分鐘先拎到個餐,仲要無人執枱,就算搵到位都要自己幫手拎開啲垃圾先可以坐抵😅 不過+$1就有件 #蜜糖 #麥炸雞 🍯🍗 用 #PayMe 比錢又減多$5,難怪生意應接不暇… 就原諒佢一次咁多啦🤪 呢日我叫咗個 #磨菇安格斯 餐 + $1 #蜜炸雞🍗 份量真係比想像還要多,所以加多個🍔兩個人分就啱啱好🤪 其實我食嘢都比較麻煩,食 #薯條 🍟要走鹽、飲 #汽水 又要走冰🧊 … 好在今次製成品無錯,不過呢… 杯 #可樂 無哂氣嘅,一定係整好咗好耐… 完全唔掂👉🏻👈🏻 好彩個 #磨菇安格斯🍔 質素都唔錯,起碼係新鮮做起,咬落去件 #漢堡扒 都幾juicy😅 只可惜受人所託嘅 #籃神卡 一早派哂👉🏻👈🏻 唯有下次再幫襯啦😉

2021-08-25