2018-08-03
最鐘意食麻辣同海鮮既我,見到近排係諾士佛臺新開既辣吧,襯生日正日即刻要同屋企人去試下😍🌶海鮮大咖一黎到個個都嘩,勁大盆鋪滿左唔同種類既海鮮,好狀觀,辣得黎好過癮😍😍 老公唔食辣但又好鐘意食海鮮,所以叫左兩盆,一盆辣一盆唔辣,老公話唔辣都好好味。順帶一提,海鮮底下既豆卜入哂d辣味好正😋🌶鍋巴土豆🥔好惹味,令我食完一粒又一粒,完全停唔到🌶鵪鶉蛋好耐都無食過喇,唔多地方有得食,正呀😋🌶熱鍋串串一串一啖好正,而且麻辣味好夠,一次可以揀十款唔同嘅素菜或者肉,岩哂鐘意食菜既我🙈🌶海星炒飯食完咁多野已經好飽,但見到有海星炒飯食,點都要叫黎試下,咁大個都係第一次食,好得意,海星既味道有啲似蟹膏食完咁多野超飽超滿足,由於我地一早打左去訂位,講左係慶祝生日,我地又點左5人以上既海鮮大咖,所以餐廳就準備左香檳同埋冰粉送俾我地❤️❤️ 超開心超滿足既一個生日🎂 冰粉好好味,酸酸甜甜岩哂食到咁飽幫助消化,女仔應該會好鐘意食😍
🌶海鮮大咖
🌶鍋巴土豆🥔
好惹味,令我食完一粒又一粒,完全停唔到
🌶鵪鶉蛋
好耐都無食過喇,唔多地方有得食,正呀😋
🌶熱鍋串串
🌶海星炒飯