2022-06-22
所講嘅麻雀雖小五藏俱全,係因為講緊呢間餐廳,竟然有勁多款唔同嘅食物選擇~行過油麻地見到呢一個蕭生阿拉丁公仔,好搞笑🤣俾佢吸引咗之後望一望個餐牌,覺得啲食物都好似幾唔錯,所以就決定今晚食佢啦🙌🏻-呢度嘅燒肉係任食,總共有三個唔同嘅級數可以揀,今次我就揀咗Level2,做會員第一次幫襯仲可以有八八折添!除咗燒肉仲有好多林林總總嘅嘢食,連刺身都係任食-呢度嘅食物分左點餐同埋自助區,自助區有飲品、甜品、熟食、醬汁同埋部份燒烤料可以拎,其他食物都可以透過QR code自己落單-呢度嘅特色真係有好多種類,首先講咗最主角嘅燒肉今次食得比較多嘅就係1 2限定嘅牛肉,食落都真係唔錯,有牛味,大概燒到七八成熟就可以食啦!最回本嘅位haha🤣-另外可以試吓芝士蠔同埋蒜蓉蠔,蠔嘅size都唔細,所以燒完都唔會太細粒-除咗燒肉之外,如果大家覺得唔夠飽仲可以嗌其他小食或者主食,我今晚就叫咗芝士年糕,炸得好脆仲試咗個叉燒拉麵,估唔到佢又幾好食,麵質都幾有咬口;同埋佢隻蛋係糖心蛋嚟㗎!-有嘢食當然唔少得嘢飲,除咗有出面現成嘅嘢飲之外仲有好多自家製嘅選擇,今晚試咗綜合水果茶同埋奶蓋阿華田,好大杯好夠凍