2020-10-23 830 瀏覽
有無留意到店圖既左邊有個黃到金既字呢, 呢間係黃到金既店, 店內而家佈滿左好多Halloween 既裝飾. Fusion係呢間店來講應該係指多國菜合埋一齊.服務十分好, 店員會主動換店, 態度都好有耐心同禮貌!串燒拼盤(158$) ,串燒比一般出面既多, 呢個有8串, 分別係, 牛豬羊雞各2串,燒既火侯唔錯, 岩岩好無過焦or過生, 改善既地方係 牛有d血水無鎖.整體串燒味比較淡,無加咩特別既調味, 姐係食返肉既原汁原味,佢有個醬, 醬都係淡淡既味,如果食慣左出面重味既人可能會有小小唔慣.三重芝士辣肉腸焗薯(108$) , 小食黎講有點偏貴, 因為大多數薯條貴小小既餐廳都係介乎70-80左右但呢個小食係整得好食既! 佢有pizza芝心批既芝士咬落去會比較香, 芝士本身味濃加埋辣肉腸, 味道唔錯,中意可以點埋茄汁食(台面有), 份量正常, 不過吸油方面有得再改善!黑松露溫泉蛋忌廉汁意粉配深海魚子片 (198$), 魚子片 係面頭黑色一片片個d, 咸咸地,溫泉蛋我中意打散撈埋食, 味道會更香, 加左d蛋黃味, 份量正常,松露好香, 意粉彈牙整得好好,汁都痴身, 整體黎講唔錯, 味道汁方面都

有無留意到店圖既左邊有個黃到金既字呢, 呢間係黃到金既店,
服務十分好, 店員會主動換店, 態度都好有耐心同禮貌!

汁都痴身, 整體黎講唔錯, 味道汁方面都係偏淡小小, 但我個人唔需要食太濃味所以無咩問題!
整體香同口感為主! 意粉如果用扁意粉會比人感覺高級d同爽口d.
2020-10-23