餐廳喺食物質素、服務態度同整體安排上都未能達到理想水平。我地叫左招牌嘅清湯牛腩麵,麵質不夠有彈性,而且牛腩也沒有太多特色。作為一間主打牛腩麵嘅餐廳喺主打菜式上竟然同普通粉麵店差唔多甚至比其他更差,有啲失望。體驗嚟講,座位安排有好大問題。餐廳係要㩒飛等候嘅,分1-2人飛、3-4人飛、5-6人、6人以上,餐廳有2人空位時就嗌3-4人飛嘅顧客入座,但係入到去先發現唔夠位要顧客出返去等。然後嗌飛時又skip住咁嗌,顯得好奇怪,有時會用取籌機嘅電子廣播嗌,有時會有中年男職員亂咁嗌籌號,令安排十分混亂。無按序號引導就座,令用餐者感到不受重視。反映出餐廳喺整體運營同管理上有啲問題。另外喺服務態度上都有待改善。店員要求用餐者自行睇外賣餐紙,而唔肯奉上餐牌,顯得非有點兒那個。俾錢嘅時候收銀員自言自語,又用太長時間處理自己嘅事先進行付款,都令用餐體驗大打折扣。咁嘅服務態度,實在唔會令我再想嚟食。食完嘅感想就係唔會有下次,亦都會同朋友講唔使幫襯。
餐廳喺食物質素、服務態度同整體安排上都未能達到理想水平。

食完嘅感想就係唔會有下次,亦都會同朋友講唔使幫襯。
20 分鐘 (堂食)