2021-10-30
💛💛💛美味故事💛💛💛有少少難搵,入到去環境唔錯,枱與枱之間隔好遠,好靜,好岩同朋友情侶傾下計😍。電視仲不停Loop Mirror MV😳。我地嗌左份set dinner同一個意粉。西瓜沙冰 免費一嚟到就每人一杯西瓜沙冰,用真嘅西瓜打成,完全食到西瓜味,好Fresh啊😌。餐湯配蒜茸包細細碗餐湯,Size非常之好。因為我每次食西餐都面對一個問題,飲完湯已經飽左🥲。依到好岩我!南瓜湯有南瓜蓉,蘑菇湯有蘑菇粒,真材實料😍。蒜蓉包非常之脆,呢個似係蒜蓉條多個蒜蓉包,焗得唔錯😙。日式麻醬蟹柳沙律沙律菜款幾多,蔬菜好新鮮,麻醬份量啱啱好👌🏻。略嫌蟹柳有啲少😂。煙三文魚他他多士超級好食,不過因為我冇睇到原來個餐跟蒜蓉包,所以我又嗌咗多士,就變得好飽😂。多士上面啲三文魚他他好食,作為前菜絕對令人食指大動。西班牙黑毛豬胺 $228黑毛豬胺好食,睇落似燒豬頸肉咁😂。有少少咬口又唔會太淋,絕對唔係個啲慢煮,唔會煮到啲肉爛晒!以呢個價錢食到咁多前菜,加上呢個質素算係喜出望外😳。溫泉蛋卡邦尼意粉 $108意粉調味適中,有好多煙肉。我覺得個醬汁比較多,有少少似浸住個意粉咁🤔。意粉軟硬度啱啱好,喺香港好多西餐都會煮到
我地嗌左份set dinner同一個意粉。
西瓜沙冰 免費
餐湯配蒜茸包
日式麻醬蟹柳沙律
煙三文魚他他多士
西班牙黑毛豬胺 $228
溫泉蛋卡邦尼意粉 $108
意粉調味適中,有好多煙肉。我覺得個醬汁比較多,有少少似浸住個意粉咁🤔。意粉軟硬度啱啱好,喺香港好多西餐都會煮到個意粉淋晒,好似細個係學校食個啲餐咁。呢度絕對唔係咁😚。
凍橙味水果茶 跟餐免費
凍荔枝茶 跟餐+$15
飲品都幾平,如果只用依兩款飲品去比較嘅話,橙味水果茶比起荔枝茶好飲,仲要免費添😳。
埋單$386(包加一)