餐廳: 黃珍珍泰國菜館
資訊:

🍽️黃珍珍泰國菜館黃珍珍?我細細個就聽過呢個名啦但今次真係第一次入去食🤣果然係老字號 一入去就見到個明星食緊飯我地有6個人叫左個珍珍推介6人餐+生蝦🌟生蝦刺身 $248/12隻上碟時出晒煙非常之打卡able生蝦質素亦很好 肥大又彈牙 食落好滿足不過$248呢個價 隔離街可以食到2碟12隻🌟泰式特濃奶茶冰呢個奶茶嘅特別之處係冰都係用奶茶造的放耐咗都唔會變淡係超濃郁的奶茶 推介👍🏻🌟鮑汁螺片炒椰菜苗一上碟覺得呢個菜好中式🤣螺片好嫩滑 味道出色🌟泰式明爐烏頭烏頭少骨好方便食用 不過魚肉唔夠嫩滑比平時食既少汁 口味亦較為清淡🌟咖哩炒蟹+法國麵包蟹肉嫩滑新鮮 咖哩味有點淡個汁配麵包食都OK 如果變成薄餅會更好其他嘢食中規中矩就唔詳細寫了可能為左迎合香港人嘅口味感覺上所有野都偏向淡味D價錢亦比鄰近泰國菜貴如果想同長輩/屋企人食飯或者想搵坐得舒服食物質素穩定既黃珍珍👌🏻📍黃珍珍泰國菜館九龍城打鼓嶺道23號百營中心地庫至1樓
🍽️黃珍珍泰國菜館

黃珍珍?我細細個就聽過呢個名啦