2017-07-30 89 瀏覽
見到唔少人推介呢間餐廳,所以特登同朋友嚟試下。餐廳比較幽暗,幾有情調。個個都試呢到既黑松露比薩,我地都點左一份,上菜上得好快,我自己本身唔係特別好比薩,但與其話係比薩,佢比較似多士,外脆內軟,黑松露陣味好香,加埋面層既芝士粉,簡直一流。侍應好專業咁介紹左三種食法,可以加新鮮啜取既提子汁或雜菜,自己就最中意三者加埋,食落完全唔漏,真心推介!叫得金船長,我認為佢嘅海鮮前菜同主食比較出色,個海鮮雜果沙律係我見過最多海鮮,物超所值,芝士焗田螺味道都唔錯。食完一大輪都唔濟,所以我地點左幾樣甜品,最值得推介係個心太軟,甜度岩岩好,加埋雪糕,好好味。整體都好唔錯,一定會再去食!✌🏼