2021-07-26 72 瀏覽
餐廳環境好寧靜,座位間亦好闊落,坐得好舒服,啱晒放工chill下或者拍拖!所以,今次我就同咗同事嚟咗happy Friday喇~ 意大利海鮮湯(二人份)($168)海鮮湯味道幾重蕃茄醬味,入面有有青口、蜆、蝦同埋魷魚。 龍蝦汁蟹肉天使麵($148)龍蝦味好香好濃,而且估唔到佢仲啖啖蟹肉,值得一讚!另外,天使麵偏向幼身,夠晒掛汁~ 芝士菠菜意大利雲吞($138)好耐冇食過意大利雲吞,所以就點咗佢~ 雖然佢好重芝士味,但食落creamy得黎又唔會好膩。而且雲吞皮亦唔會太厚。 餐包(free)反而最值得一提嘅係餐包!餐包除咗熱辣辣之外,餐廳仲會用蠟燭「座」熱橄欖油同埋蒜頭。每一啖麵包都夾住香噴噴又微熱嘅蒜片,配埋充滿蒜香嘅橄欖油,令麵包食落既唔乾,又唔會好單調!

意大利海鮮湯(二人份)($168)
海鮮湯味道幾重蕃茄醬味,入面有有青口、蜆、蝦同埋魷魚。

龍蝦汁蟹肉天使麵($148)

芝士菠菜意大利雲吞($138)

餐包(free)