同爸爸去Yoho睇完戲就搵野食醫肚仔,見到戲院附近有間藍白色既餐廳,睇落幾有聖誕氣氛,就入左去啦。我地叫左個$268 Dinner set,包前菜、主菜和甜品。*前菜:招牌龍蝦湯流心牛角包🥐*牛角包🥐包住龍蝦🦞湯真係第一次食,一切落去,龍蝦湯汁滿瀉出黎,而牛角包外皮都幾脆口,加埋熱辣辣既湯食唔錯😆*招牌龍蝦汁蟹肉伊麵*除左蟹肉,伊麵上面仲有蟹籽,所以食伊麵時口感咬落冇咁單一。*真空慢煮芝士蛋糕*酸酸地既莓汁淋喺cheese cake上面,食落咸咸地酸酸地,食完都唔會覺得肥膩。*真空慢煮挪威三文魚 配 香草檸檬汁 $178*呢個係我地額外叫既主菜,擺盤都幾靚,主角三文魚肉厚身👍🏻,有得啖啖肉咁食,底下有薯蓉伴碟,係略嫌份量少,如果薯蓉可以再多少少就好啦。

*前菜:招牌龍蝦湯流心牛角包🥐*

*招牌龍蝦汁蟹肉伊麵*
除左蟹肉,伊麵上面仲有蟹籽,所以食伊麵時口感咬落冇咁單一。

*真空慢煮芝士蛋糕*

*真空慢煮挪威三文魚 配 香草檸檬汁 $178*