2022-09-19
「禾是窮鬼whita 醉愛買抵野」🛖 urban cafe commune🍜📍 旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場1樓121及188號舖💰 ~$150一人性價比:🐘🐘/5(窮鬼表示到依家都記得個醬咩味🤧)1. 炸魚薯條🐟🍟上枱嗰陣仲熱辣辣🔥個粉漿唔厚,咬落去扑扑脆😍平時食多幾嚿炸魚會忍唔住拆咗個皮,反而呢個會想食多幾舊!💗但建議個醬真係唔好點,真心好奇怪,食落有少少莓味同埋沙律醬味,但係隻味完全唔夾😭 呢個故事話俾我地知唔好亂沾醬食🫣2. 桃茶🍑個桃味唔假!仲要唔甜好清涼🤤夏天飲凍冰冰好正!🌬3. 63 °C 溫泉蛋卡邦尼煙肉意粉🍝隻蛋有冇63度我就唔知啦🤣不過有流心係真嘅!個汁唔係話好濃~不過不失啦🥰加埋煙肉有啲脆脆嘅口感,係有令到個意粉好食咗!4. 龍蝦湯🦞+牛角包🥐龍蝦湯真心正!creamy又濃味✨係真係有驚喜喎衰鬼!不過個牛角包有少少失望~上枱嗰陣已經林左😢將牛角包沾龍蝦湯好食!#太子 #太子美食 #moko #性價比自選
🛖 urban cafe commune🍜
💰 ~$150一人
性價比:🐘🐘/5
(窮鬼表示到依家都記得個醬咩味🤧)
1. 炸魚薯條🐟🍟
2. 桃茶🍑