2021-04-14
🥛美肌牛奶鍋 配粉絲 + 菠蘿四季茶 $122有好多蟲草花、鮮淮山、金菇、雞肉片,啲娃娃菜食極都仲有。花膠都唔錯,食到佢個種膠膠哋嘅感覺!花枝丸同魚丸夠彈牙;枝竹同粉絲索曬啲牛奶香,極入味。而四季茶個茶味愈飲愈出☺️🌶台式麻辣鍋 配滷肉飯 + 珍珠奶茶 $134呢款有牛肉片、鴨血、米血糕,夠曬台式。另外仲有彈牙爆汁牛筋丸、海鰻魚丸同香菇貢丸。但朋友覺得再辣啲仲正。滷肉飯味道都唔差,滷肉大大粒送飯一流🤣🍗台式雞皮卷 $36我個日唔太肚餓,所以叫咗呢碟雞皮卷,諗住少少哋。佢寫得兩條好似好少咁,其實有8件雞皮包住雞肉卷,好邪惡,略嫌油膩,但好惹味😋🍵百香果綠茶 $26朋友話飲品好細杯,我本身都覺,但食完個鍋好飽就覺得呢個size嘅杯都剛剛好。但朋友飲完杯珍奶唔夠喉,於是再飲多杯清新嘅百香果綠茶,高大過我哋原本個兩杯,朋友飲完終於飽啦🤣
🌶台式麻辣鍋 配滷肉飯 + 珍珠奶茶 $134
🍗台式雞皮卷 $36