2021-12-01 133 瀏覽
突然間好想食炸雞,諗起銅鑼灣呢間餐廳好出名食炸雞,就上去食下先~◾️炸雞+PIZZA放題 $128本身指定左幾款炸雞,同埋薄餅(口味視乎當天供應而定)食得放題緊係想試齊晒咁多款口味,加$28就有多好多款炸雞同焗雞食,仲有好多小食添!好欣賞佢嘅炸雞有好多款唔同口味,而且上枱時都熱辣辣,每件雞唔會好大件,等食客可以試晒咁多款▪️暹羅花生炸雞🍗好特別,外皮沾上花生醬,味道又唔錯▪️香草青檸炸雞🍗青檸醬汁幾fresh,唔會食到好滯▪️濃蒜炸雞🍗本身雞皮有蒜味,額外仲會有蒜蓉係面,蒜味十足▪️黃金鹹蛋黃焗雞🍗唔想咁熱氣可以叫焗雞,鹹蛋黃呢款好香口,鹹蛋黃味好香,好邪惡▪️冬蔭公焗雞🍗另一款好特別嘅口味,雞皮食到冬蔭公味,連啲肉都好入味▪️千島加勒比PIZZA🍕薄餅有4件,芝士非常足料,拉到絲勁邪惡!好多料,食落口感豐富!小食款式都唔少,泡菜、芝麻菠菜、柚子醋沙律、蜜糖牛油粟米、薯條等。薯條新鮮炸出黎,超好味,粗薯條更有口感,連埋紫菜食份外惹味!沙律菜新鮮爽口,醋汁開胃!整體小食味道唔錯,我地點左幾次~回晒本😝

◾️炸雞+PIZZA放題 $128
本身指定左幾款炸雞,同埋薄餅(口味視乎當天供應而定)

▪️暹羅花生炸雞🍗
好特別,外皮沾上花生醬,味道又唔錯

▪️香草青檸炸雞🍗
青檸醬汁幾fresh,唔會食到好滯

▪️濃蒜炸雞🍗
本身雞皮有蒜味,額外仲會有蒜蓉係面,蒜味十足

▪️黃金鹹蛋黃焗雞🍗

▪️冬蔭公焗雞🍗
另一款好特別嘅口味,雞皮食到冬蔭公味,連啲肉都好入味

▪️千島加勒比PIZZA🍕