2024-01-04
用餐前一星期係OpenRice訂了14:00 6位隨後於訂位當天打電話改到13:00 6位 男職員亦表示無問題 (因OpenRice已沒有13:00 time slot可選) 當天到達 男職員表示我訂14:00 暫未可入場我表示訂位當天已打電話改早一小時佢覺得唔係佢哋問題 感覺佢哋唔相信我有改訂位 但表示有位就留比我最後13:15已經可入座 並將蛋糕存放係餐廳職員已提醒會收$200切餅費 已表示Okay點餐時職員一邊拎住部點餐機 一邊重覆問幾次係咪要呢樣 係咪要個樣 飲品熱就聽成凍 凍就聽成熱到尾聲 朋友起身 行埋一邊搵職員上生日蛋糕之後個女職員再行埋黎枱邊 大聲詢問係咪要上蛋糕 要收切餅費 咩驚喜都無曬 真係唔該晒^_^最最最驚訝既係 $200切餅費 上左一堆碟再上蛋糕 個蛋糕係原個紙袋 包裝原好咁拎上黎我向職員表示你哋收$200 就係提供啲碟?佢表示唔可以點蠟燭 咁…係咪最起碼可以拎個蛋糕出黎??😅😅我哋成枱加壽星都呆左及後另一職員見到我哋反應 先話我地影完相可以拎返入廚房 幫我哋切不用客氣了^_^$200 切餅費已經係我體驗過收得最貴既切餅費有啲唔收錢又好 收錢又好 都識保留驚喜
當天到達 男職員表示我訂14:00 暫未可入場
咩驚喜都無曬 真係唔該晒^_^
最最最驚訝既係
$200切餅費 上左一堆碟
再上蛋糕 個蛋糕係原個紙袋 包裝原好咁拎上黎
我向職員表示你哋收$200 就係提供啲碟?
佢表示唔可以點蠟燭
咁…係咪最起碼可以拎個蛋糕出黎??😅😅
我哋成枱加壽星都呆左
不用客氣了^_^
$200 切餅費已經係我體驗過收得最貴既切餅費
有啲唔收錢又好 收錢又好 都識保留驚喜 會主動幫手影相 可能會同壽星講聲生日快樂 會將蛋糕放碟 寫句Happy Birthday 誇啲會播生日歌/唱歌
但呢間餐廳咩都無 連最基本要求 拎個蛋糕出個蛋糕盒 插埋支蠟燭 都無 淨係有堆碟
服務負分 有啲職員係態度好 不過需要多加training
食物ok正常 pizza 圖片實物勁不符 薩利阿咁既樣 印花咖啡飲到成口色素 有啲難抹
價錢偏貴 一杯凍既抹茶拿鐵$79
環境一般 頭頂燈光又籃又黃 對眼會唔舒服