旺角最方便嘅朗豪坊終於又有好野食🥳就係CP值滿滿嘅 @mrsteakhk旗下嘅 @bistrobloom 😍係頂層好易搵!環境裝修唔錯!坐得舒服😌服務好周到!半自助晚餐豐儉由人!由$218嘅千層麵餐至$388特選扒餐~我地今次食佢地熱推嘅👇🏾👇🏾👇🏾🧀SRF極黑和牛牛板腱扒配法國熔岩芝士餐🥩 ($348/位)送白/紅酒一杯🍷🥂首先半自助晚餐嘅自助吧都好豐富!💓冷盤:蝦、青口、蜆 (新鮮唔霉、特別係蝦幾彈牙)唔同款嘅沙律&火腿(全部都唔錯!最愛爽口泰式魷魚沙律!)💓餅乾、鬆餅、芝士、是日湯 (甘筍雞蓉湯唔錯!唔會水汪汪!)💓差唔多十款甜品!(最愛原樽北海道牛乳布甸、朱古力批、tiramisù 、芝士蛋糕等)💓提子汁&菠蘿汁任添 (另外仲有杯餐茶)🥩🥩🥩講番主角牛扒餐😍叫左medium! 牛肉肉質嫩,肉味唔錯!份量十足兩人share都得(可以叫多款唔同😝)!芝士好濃郁但會比較heavy! 配菜仲有薯仔、羽衣甘藍等等☺️滿足到爆!另外白酒都好易入口!🥂推介大家gathering/約會嘅好選擇!🥳

我地今次食佢地熱推嘅👇🏾👇🏾👇🏾

首先半自助晚餐嘅自助吧都好豐富!
💓冷盤:
蝦、青口、蜆 (新鮮唔霉、特別係蝦幾彈牙)
唔同款嘅沙律&火腿(全部都唔錯!最愛爽口泰式魷魚沙律!)

💓提子汁&菠蘿汁任添 (另外仲有杯餐茶)