閨密話想食打邊邊又要CP值高、有刺身食、海鮮、多不同肉類及種類!所以就嚟咗最近人氣極高嘅伍佰海鮮火鍋!今次我哋訂位時要求要冬瓜盅做湯底,啱晒夏天手上邊邊消暑清熱,打得冇咁邪惡感~ 可+$30轉雙併!✨冬瓜盅湯(提早一日預訂)✨打邊邊前先飲返配湯,超級鮮甜!有珊瑚蚌、瘦肉、元貝、腎、絲瓜、蝦仁、魷魚、金華火腿…非常足料✨伍佰精選套餐 $398✨✨極上刺身拼盤✨厚切刺身,幾款刺身都好新鮮,肥美甘香,油香四溢,特別係拖羅!✨6款精選時令海鮮✨有蟶子、螺、青口、蝦 +鮑魚 🐟上枱果陣仲識郁勁新鮮,處理得好乾淨,冇沙!✨自選10款不同配料✨揀咗邊響鈴、農場雞蛋(打邊邊必備)、美國安格斯肩胛肥牛、伊比利亞黑毛豬、魚三角、豬下菁(豬頸肉)、順得魚付;私心推介必試豬肉丸、瑤柱水餃🥟、牛胸爽(牛胸油)!🔸特別要讚係火鍋醬料有炸紅蔥頭,平時火鍋店較少有!✨蔬菜任食✨✨精選飲品任飲(不包括啤酒汽)✨ 我哋就叫咗自家製 #紫貝天葵 (另有竹庶茅根、酸梅湯….)Overall 嚟講真係冇揸流攤,服務好夠細心,最緊要係身材都相當新鮮又okay! 依家仲回味緊!一定食到你飽~ 中意打邊邊嘅朋友仔一定要試!如果大
伍佰精選套餐

冬瓜盅湯需要(提早一日預訂)

✨冬瓜盅湯(提早一日預訂)✨

✨伍佰精選套餐 $398✨
✨極上刺身拼盤✨
6款精選時令海鮮

✨6款精選時令海鮮✨

✨自選10款不同配料✨
響鈴
揀咗邊響鈴、農場雞蛋(打邊邊必備)、
美國安格斯肩胛肥牛、伊比利亞黑毛豬、牛胸爽(牛胸油)
美國安格斯肩胛肥牛、伊比利亞黑毛豬、
魚三角、豬下菁(豬頸肉)
魚三角、豬下菁(豬頸肉)、順得魚付;
豬肉丸、瑤柱水餃
私心推介必試豬肉丸、瑤柱水餃🥟、
冬瓜盅、牛胸爽、瑤柱水餃
牛胸爽(牛胸油)!

🔸特別要讚係火鍋醬料有炸紅蔥頭,平時火鍋店較少有!

✨蔬菜任食✨
✨精選飲品任飲(不包括啤酒汽)✨
自家製紫貝天葵
我哋就叫咗自家製 #紫貝天葵 (另有竹庶茅根、酸梅湯….)

如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼

🦞伍佰海鮮火鍋 (尖沙咀)
🦀尖沙咀山林道21-23號1及3樓
2023-06-26
伍佰精選套餐
冬瓜盅湯需要(提早一日預訂)
6款精選時令海鮮
響鈴
美國安格斯肩胛肥牛、伊比利亞黑毛豬、牛胸爽(牛胸油)
魚三角、豬下菁(豬頸肉)
  • 極上刺身拼盤
  • 牛胸爽