2019-02-23
43元食飽飽*八方雲集鍋貼專門店*位於屯門寶怡花園附近,麥當勞隔離,有間台灣餐廳,名叫八方雲集鍋貼專門店。*依間店套餐好抵食,最平43元,有大腸麵線,鍋貼5隻,仲有杯台灣飲品。跟餐豆漿或酸辣湯可以平多4元。*我點左上面套餐加杯百香果椰果綠茶,都係43元。個餐等左十分鐘左右就可以自取,效率極高。*鍋貼仲有分招牌原味同埋粟米鍋貼等等,吾岩食鍋貼仲可以選擇水餃。*大腸麵線有加芫荽,吾中意食既記得叫走芫荽。*另外仲可以選擇其他套餐,例如紅油抄手等等。*一個人或者朋友家人聚餐都非常適合。*喜歡既請關注我:VictoriaChan1008*ig:sumsummiyu#foodie #foodporn #Openrice #instalikesandfollowers4u #tbt #rocket_hastags #l4l #instadaily #commentforcomment #picoftheday #takeaway #photo #demo
*大腸麵線有加芫荽,吾中意食既記得叫走芫荽。
*另外仲可以選擇其他套餐,例如紅油抄手等等。
*一個人或者朋友家人聚餐都非常適合。
*喜歡既請關注我:VictoriaChan1008
*ig:sumsummiyu