2023-01-21
第一次嚟,裝修靚,地方細,價錢貴。$98一個意粉無飲品,加飲品要$45以上。佢話星期六無套餐。咁都算啦,估唔到年三十俾佢搞到我有一個極差嘅體驗。絕對唔會再幫襯!12:00入到去一個人都無,我哋3個諗住應該好快有得食。之後過咗一段時間至開始有人嚟。點知等咗45分鐘碟意粉都未嚟,我哋已經好有禮貌,半帶講笑咁話好肚餓,有得食未,佢答咗2次只係話煮緊。我真係未試過無人嘅餐廳都要等超過45分鐘都未有得食。然後有個男職員斯斯然咁走入水吧,兩個職員傾偈,剛入嚟嗰個突然大聲話:下?邊個催呀?然後眼袖神凌厲咁睥住我。我心諗,無嘢呀?我等咁耐都無得食,已經又激氣又肚餓,仲要俾你睥,而家咩態度呀?因為趕住返工,12:45我真係無時間同佢玩。又激氣又餓咁樣走咗。唯有跑去M記買外賣,結果遲咗返公司,好彩老闆無鬧我。其實食嘢嘅地方最緊要係食物質素好,服務態度好,環境乾淨。裝修靚,得個外表係無用㗎!我無機會試到食物質素亦唔想再試,唔想再踏入呢間嘢一步。櫃面兩個職員都係20幾歲,相信廚房都係後生仔女,但係點解做嘢咁慢?一碟普通意粉喺無人嘅情況之下45分鐘都出唔到真係完全唔掂!我朋友仲要話啲意粉係韌嘅,硬硬哋嘅。呢間我
我朋友仲要話啲意粉係韌嘅,硬硬哋嘅。呢間我已列入黑名單,唔會再去第二次。