2018-10-09
想打個平平地又多元化啲既邊爐相信柳氏家會係一個吾錯既選擇首先講下價錢同時間60分鐘$14875分鐘$17890分鐘$208以上價錢加一另計75分鐘其實只係多15分鐘,根本食吾到啲咩如果我揀90分鐘,呢個價錢會有更好既選擇所以最後揀左最平既60分鐘如果你係平日時間去,冇人係出面等緊,雖然佢會last order,姐係冇得加雞牛,但係都吾會吹你走。今次揀左鐵板雞加邊爐既配搭,一入到去揀好雞之後,因為上菜需時,所以我會出去攞野食野飲,攞埋一陣打邊爐上食既野,攞好之後就吾會再出去。如果你係想打邊爐食多啲,記得落單個陣講定鐵板雞少飯或者走飯,因為飯量都幾多下。係我攞完哂野食既時候已經上左鐵板雞,但係要自己炒熟啲雞,而飯可以叫職員幫手炒,所以我直接就將飯加埋落去叫職員幫手,炒緊既同時就食攞返黎既熟食同小食。炒好之後就將所有野放落一個碟到,直接叫佢換邊爐,甘就可係等緊換爐既同時食炒雞炒飯。個鍋黎到之後要將雞煎好再加湯,再直接將拎返黎既野放哂落去煮,湯少火力大既情況下好快就熟哂可以熄火。之後就可以慢慢食因爲食得好趕,所以影得好少相
相信柳氏家會係一個吾錯既選擇
首先講下價錢同時間