2018-12-19
<不過不失既雙豬扒飯>😌🐷呢間地址係九龍城 其實係近彩虹站多 d既港南湘蜀食堂 如果唔係約左附近做野既朋友食 lunch都唔知有呢間野 食店附近都係屋邨 所以應該都係 for街坊食😃 一般既小炒川菜 都有, 但朋友話 lunch set有 雙豬扒飯 大食既我緊係要試下🐷🍴雙豬扒飯 60 蚊🐷🐷🍚一上枱其實幾開心既 兩塊大豬扒 係勁厚啖啖肉質般女仔係食唔哂 豬肉出面少少脆 唔夠脆 但個味 煎得 ok既咸度適中 入面既豬肉都夠咬口 😆 點埋甜豉油汁撈飯 整體都 ok配菜就 hea d . 得 d罐頭椰菜 粟米 榨菜 🌽🥬 60 蚊 甘多料 仲有例湯同熱飲送 唔可以要求甘多 😂 所以我覺得經過開食下無所謂#炸豬扒 #豬扒飯 #食堂 #茶記 Score 平均分 <6.5/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#港南湘蜀食堂 九龍城沐翠街晴朗過場地下 b19 號鋪~~~~~~~~~
<不過不失既雙豬扒飯>😌🐷
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#港南湘蜀食堂
九龍城沐翠街晴朗過場地下 b19 號鋪
~~~~~~~~~~~~