2006-08-13 12 瀏覽
今朋友同我去左呢間埃及餐廳Habibi Middle Eastern Cuisine 慶祝生日, 好特別!而且仲揀訂左個好特別既位置, 食物唔錯, 我地ORDER 左2 個SET DINNER, 包2 杯白酒, 白酒味道唔錯好好飲!! 頭盤有熱有凍, 好多款式, 仲有薄餅跟添, 食完已經有飽既感覺, 主菜我地點左一個羊, 一個雜菜, D 羊膝好好味, 一D 都唔"蘇", 而且個飯好得意, 有飯, 有意粉, 味道OK! 另一個係雜菜串燒, 都OK, 有D 好似意米咁既野, 咸咸地幾得意! 不過d 甜品真係好甜, 我就頂唔順啦!! 食左一啖我就冇再食, 太甜啦!! 仲有呢現場肚皮舞表現, 個女仔身材好好, 仲係我台前跳足一隻舞比我地睇, 之後仲同我地影相添!