2024-09-22 429 瀏覽
🌟🍖 今日去咗大埔日韓燒肉,真係一個令人驚喜嘅美食之旅!呢間校長燒肉而家有個超值優惠,只需一百蚊左右,就可以享受到任食嘅日韓烤肉,仲有火鍋、刺身等多款美味,真係好抵食!😋一入到餐廳,環境就已經令人感到舒適,裝潢簡約而不失格調,燈光柔和,令我一開始就有種放鬆嘅感覺。服務員態度親切,令我對呢個地方嘅印象更加分!✨首先,講下佢哋嘅日韓烤肉。選擇真係多到令人眼花撩亂,牛肉、豬肉、雞肉,仲有各式各樣嘅海鮮,任你選擇!我特別鍾意佢哋嘅五花腩,肉質鮮嫩,油花分佈均勻,烤出嚟嘅時候,香氣四溢,真係令人垂涎欲滴!🔥而且,佢哋嘅燒肉醬汁都好有水準,無論係甜味定係鹹味,都能夠完美襯托出肉類嘅鮮味。每一口都係享受,真係食到我心花怒放!而且,任食嘅時間都唔會太趕,讓我可以慢慢品味,享受每一口美味。🍖❤️除咗燒肉,佢哋仲有火鍋選擇,湯底選擇多樣,無論係清湯定係麻辣,都可以滿足唔同食客嘅需求。我試咗佢哋嘅火鍋,海鮮新鮮得令人驚訝,多春魚、蔬菜全部都係當日新鮮到不得了,煮出嚟嘅湯底鮮甜無比,真係好正!🦐🦀最後,唔可以唔提佢哋嘅刺身,質素一流,魚肉切得厚實,口感滑嫩,搭配上醬油同芥末,簡直係一種享受!每一口都係海洋嘅味道
🌟🍖 今日去咗大埔日韓燒肉,真係一個令人驚喜嘅美食之旅!
呢間校長燒肉而家有個超值優惠,只需一百蚊左右,就可以享受到任食嘅日韓烤肉,仲有火鍋刺身等多款美味,真係好抵食!😋

最後,唔可以唔提佢哋嘅刺身,質素一流,魚肉切得厚實,口感滑嫩,搭配上醬油同芥末,簡直係一種享受!每一口都係海洋嘅味道,令人回味無窮!🌊

兩點鐘後下午茶過嚟仲只係88蚊!

總括來講,大埔日韓燒肉校長燒肉真係一個唔可以錯過嘅美食天堂,無論係食物質素、環境定係服務,都令我感到非常滿意!下次一定要再帶埋朋友一齊嚟,享受呢個美味之旅!💖

#大埔日韓燒肉 #校長燒肉 #美食 #任食 #燒肉 #火鍋 #刺身 #食評