2024-11-11
心血來潮突然間想打邊爐,牛大人就係我不斷翻兜之選🤗今日好好彩1930左右walkin唔洗等位就即刻入得。今次就試左佢新推出既A4+黑毛和牛吃到飽套餐,配搭上台灣鳳梨雞鍋拼夫人秘方麻辣鍋(小辣)。主角和牛既油花分布均勻,牛味濃郁,直頭食到停唔到口。跟餐每位都會附送兩粒鮮嫩多汁既澳洲M9和牛牛丸。仲有!仲有!海鮮拼盤添啊😍有蠔、鮑魚、蟶子、扇貝,相當豐富。不得不提,牛大人竟然有得食我最鍾意嘅鮑魚🥰,而且仲有三款口味,包括:柚子燒汁鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及古法醉鮑魚。個人最鍾意係炭燒鹽蔥鮑魚,好夠味次餘鮑魚仲酥脆彈牙,烹調時間拿捏得唔錯👍🏻。小食方面,我個人推介逢甲Q彈雞腳筋,煙靭爽脆帶點微辣,口感特別好少餐廳有得食。最後飲品方面,我個人就覺得一定要試吓鴨屎香檸檬茶,有獨特嘅檸檬味而且茶底濃郁唔澀。今餐我就食到飽飽捧住個肚走喇,有興趣既一定要黎牛大人吃到飽喇🤩舔舔脷指數👉🏻7.5😋/10😋滿分 值得一試😋
舔舔脷指數👉🏻7.5😋/10😋滿分 值得一試😋