話說從前有位男生, 一起身就話要食ALL DAY BREAKFAST, 好啦, 身為女朋友, 當然滿足佢啦, 就OPENRICE下附近邊度有, 於是就搵到西貢有間叫LET'S JAM!中午食LUNCH時間都幾FULL, 等左一陣先有位.坐低就睇下餐牌啦~~ 好彩有兩款ALL DAY BREAKFAST俾先生揀~於是我地就點左兩份ALL DAY BREAKFAST~ 小妹要左雪梨JAM, 先生要左士多啤梨JAM!多士超厚!!好好味! 小妹個雪梨JAM清清地幾好, 先生個士多啤梨JAM, 小妹就覺得太甜啦, 甜到有少少假! 其他配菜味道一般, 無咩特別!之後叫左兩杯咖啡, 一杯LATTE, 一杯CAPPUCCINO!! 真係好伏!! 兩杯咖啡都淡而無味, 真係分分鐘3合1都好味過佢! 仲要收$3X一杯, 計埋加一要成$40, 但俾D咁既質素客人, 小妹真心覺得不如唔好賣咖啡算!
中午食LUNCH時間都幾FULL, 等左一陣先有位.

ALL DAY BREAKFAST

兩杯咖啡都淡而無味, 真係分分鐘3合1都好味過佢!
LATTE
CAPPUCCINO