2018-05-02
呢日天氣特別熱,一定要搵個冷氣夠勁既地方食晏先舒服。Seafood stand 環境舒適,冷氣幾勁,而且掛住杯冰蜜桃茶,所以再黎。叫左黑豚肉堡餐,有跟南瓜湯。上次好好飲,今次太咸😥 上次既湯有迷迭香撒面,今次無,唔靚所以都無影底。😅漢堡既黑豚肉唔太厚,可能良心發現😂所以仲有煙肉同煎蛋,煎蛋仲係流心😋 再加有蕃茄同新鮮生菜。雖然個汁只係樽裝茄汁,唔特別,但整體黎講算好食。薯角即炸又調過味,菜沙律新鮮👍🏻都非常好又唔知咩原因,係咪知天氣熱,抑或知我鐘意飲佢杯蜜桃茶,又或者上次無晒杯,呢日既蜜桃茶特別大杯😂 又冰又凍又香又甜又酸味味,真係好好飲,好鐘意❤️上次都好好飲,但細一半。可能真係無杯,因為催左幾次先出比我地 😂講埋上次食左乜。朋友食軟殻蟹意大利飯,好唔好食我唔知,但佢話好食。我就食羊柳意大利粉。羊肉唔新鮮,好羶🙊 羊肉羶通常係因為皮同脂肪而有,但塊羊柳唔覺有咩脂肪,更加無皮,但就羶到不得了... 好彩勉強我都仲食得落除左以上,Seafood stand 有賣啤酒,我見有幾款仲係香港手工啤。有時想啤一啤,都可以黎呢度。要先去cashier點餐比錢先可以有得食😁
要先去cashier點餐比錢先可以有得食😁