2020-04-04
第二次黎試,唔係因為特別好食😅 第一次因為朋友話見到食評幾多幾好,於事一齊幾個去試,果次係一年前,都幾難訂到枱壽司Bar 位,要等兩個星期😂 但第一次食完大家都覺得正常一般!可能因為唔使$300 有十二件壽司,銅鑼灣算抵食所以咁多人book掛,因為我自己覺得有其他更好選擇,所以冇再去過🙈 今次有朋友生日指定想試,咁就試多次lor 疫情期間訂位易咗,星期六午市去到,壽司bar 差唔多坐滿,不過table 完全冇客我哋一坐低bar 位頂唔順,太迫!同隔離其他客人唔止頂手踭,直頭膊頭癡膊頭!可能想盡做多啲生意,我覺得應該攝多咗一至兩個位🤨一黎食得唔舒服,二黎疫情期間太近都唔係咁好。我哋放棄bar 位改坐table 😁我哋清一色叫十二件,選擇唔多,亦完全不能重複,我揀唔到第十二件😅 前菜- 沙律、味增湯正常,蒸碗蛋好味,足料夠熱👍🏽 壽司同之前一樣咁,正常冇特別,其實同 citysuper 質素差唔多,尼度叫師傅即場手握,要扣分係,從未試過係做廚師發板級數餐廳蟹棒竟然係俾蟹柳🤨 整體用餐服務好好,有遇到其他人寫黑面/ 不禮貌👍🏽總結二次體驗,以三百蚊左右十二件壽司實在有太多更好選擇,真係搵唔到
整體用餐服務好好,有遇到其他人寫黑面/ 不禮貌👍🏽
總結二次體驗,以三百蚊左右十二件壽司實在有太多更好選擇,真係搵唔到去第三次理由