2016-01-22
話說今日幫朋友慶祝生日,幾日前bk左七點食佢講明人齊先入得,我地準時齊人,唔入得!其實我六點半已經到左,但等到8點過啲,有張五人枱入左仲未入得,原因係經理話俾街客先!其實等緊期間,有好多walk-in既都比我地入先,佢話要公平返,咁我地bk位做咩?!眼見有好多bk位既都比walk-in遲入,請各位排隊啦,實快過bk!最終我地bk位都要等多兩個鐘幾三個鐘先入到黎仲要上到黎見到圓枱有坐3人都有坐5人,管理好有問題!上到去仲聽到經理哥哥話reception,好慘上到黎,其實環境係ok,有啲韓文歌,枱同枱之間都幾近,聽到隔離講野,排除裝修有啲似茶餐廳。食緊果陣,地下冼搞到有個staff冼低左,好慘,見到佢個頭浸左入水桶,仲有上菜速度都幾慢,半個鐘之後先有第一樣菜到,只可說可一不可再