餐廳: no.11
資訊:

2023-02-20 50 瀏覽
同大學同學們幾個人放假,一齊入長洲兩日一夜,緊係搵間岩大家一齊share嘅dishes la😼🚩Black魚仔竹炭漢堡 $82竹碳漢堡包都係第一次食,好鬆軟同甜甜地,仲有爽脆感,配搭埋水牛芝士、漢堡牛肉,脆魚仔,增加口感,食埋成個包都唔會滯。仲有一系列脆蒜片,蕃茄、大量沙律🥗菜及他他醬😆大份夾抵食,影相打卡一流!🚩B.L.T煙肉芝士漢堡$72 咬落去首先夠脆身配車打芝士、煙肉、紫洋蔥🧅、漢堡牛肉等等~個人認為煙肉亦煎得好脆口,口感幾好,而芝士就比較淡,唔算重芝士味😬其實我覺得啲配菜都算好食,好似有蕃茄、生菜、酸瓜及自家製醬汁💕總結體驗上,no. 11 餐廳非常寫意,座位亦夠寬敞,食材充滿驚喜!為生活繁忙的城市人,帶點清新小確幸,在此享受一頓悠閒。

🚩Black魚仔竹炭漢堡 $82

🚩B.L.T煙肉芝士漢堡$72