1K
見人食牛扒我又想食,搵到間响一田附近嘅steak house,成日經過都想試,但今次外賣其實都驚塊扒送到嚟凍咗同焗熟咗,似乎我哋擔心係多餘。🍴紐約牛排 (跟薯條、蘑菇醬) $198 x 2⭐️⭐️⭐️⭐️本來係叫一份薯條同薯仔泥,點知做錯咗變咗兩份薯條,嚟到真係嚇咗一跳,每人一大盒薯條,真係唔怕食唔飽呀,幸好薯條夠新鮮同外脆內軟,薯味十足;至於主角10安士紐約牛排,落order時係無得揀熟成度,只可以聽天由命,結果兩塊扒熟成度有好大差別,一塊medium rare而另一塊就係medium well,當然medium rare口感比較腍身同juicy,medium well就比較有咬口,但兩者都有肉味都唔錯嘅,下次再叫一定要打去餐廳confirm熟成度。二人共消費:$348 (外賣平台外送)

二人共消費:$348 (外賣平台外送)
2022-01-21
25 分鐘 (外賣送餐)